Dit zijn wij

Successen bereiken we samen! Familiecamping De Kleine Wielen werkt vanuit de basis, aan de basis. Deze basis is het vertrouwen in elkaar én een stapje bijzetten om vooruit te komen.

Uit vijf personen bestaat ons gezin. U kunt ons alle vijf op de camping tegenkomen, bij de receptie, in de keuken of op het terras, in de buitendienst of tussen de vakantiegangers. We ondernemen veel zelf zoals het bouwen en beheren van onze website, het organiseren van activiteiten voor jong en oud tot aan het bereiden van gerechten in onze keuken, het grasmaaien van onze velden en het inchecken van nieuwe gasten. Dit alles kunnen wij natuurlijk niet geheel alleen. Wij werken met een gedreven team waarbij zelfstandigheid, creativiteit en ontplooiing voorop staan. De bedrijfscultuur is transparant en open, zowel naar onze gasten als onderling. Binnen het team werken we effectief met elkaar samen en omdat de lijnen kort zijn valt er snel en gemakkelijk te schakelen als dit van ons gevraagd wordt.

“Wij vinden het belangrijk dat gasten en bezoekers zich welkom voelen en met een glimlach kunnen genieten van hun vakantie. Omdat mijn baan uit verschillende werkzaamheden bestaat, van mijn passie voor marketing tot aan horeca, het organiseren van activiteiten, meedraaien op de receptie en het actief op pad gaan met mijn camera, kom ik op allerlei manieren in contact met onze gasten. Super leuk vind ik het want je maakt echt van alles mee”, aldus Nicole, dochter en medewerker van Familiecamping De Kleine Wielen.