• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Bemachtig een plaats op onze camping in de natuurrijke omgeving van Leeuwarden. De camping is zeer toegankelijk voor ontspannende dagen in uw eentje, met uw partner, met uw gezin of met vrienden. Camping De Kleine Wielen beschikt over ruim 200 kampeerplaatsen die liggen op een plekje aan het water of juist op een ruime, schaduwrijke plek. Bovendien is onze camping de ideale vakantiebestemming voor ouders met jonge kinderen, aangezien we genoeg activiteiten organiseren voor jong en oud.

Bent u enthousiast over onze kampeer plekken?

Boek hier uw verblijf!

Kies uit diverse accommodaties op onze camping in de prachtige omgeving van Leeuwarden

De horecagelegenheden zijn één van de redenen waarom onze camping zo aantrekkelijk is voor kampeerliefhebbers als u. Voor een heerlijke lunch of avondmaal bent u welkom in het restaurant of op het terras. Haalt u liever eten af? Dan is de snackbar dé plek voor u. Naast onze horeca, is onze camping ook aangenaam op andere vlakken. Zo kampeert u bij ons op de camping in een tent en geniet u van de groene omgeving van Leeuwarden. Slaapt u liever op een normaal bed? Dan huurt u gewoon één van onze accommodaties, zoals:

Profiteer van de voordelen van de twee kampeerseizoenen

Op de camping in de mooie omgeving van Leeuwarden kunt u in het hoogseizoen en in het laagseizoen terecht. Het voordeel van het hoogseizoen is dat er veel activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Iedere dag is er een volledige programmering, zodat uw kinderen en u zich nooit vervelen. Als u liever geniet in een zeer rustige omgeving, dan is het laagseizoen echt iets voor u. In deze periode zijn er veel minder mensen op de camping in Leeuwarden, waardoor u echt ontspant in de natuurrijke omgeving. In natuurgebied De Groene Ster kunt u onder meer suppen, zeilen, survivallen en een mooie tocht op een rondvaartboot maken. Deze activiteiten zijn leuk voor iedereen, waardoor niemand zich verveelt bij ons.

Reserveer uw plek en geniet van de geuren en geluiden van de natuur

Boek een plek op de camping en kom helemaal tot rust in de landelijke omgeving van Leeuwarden. Wandel door de natuur en geniet van de lekkere geuren van de natuur en de fijne geluiden van vogels en insecten. Kies voor de accommodatie waar uw voorkeur naar uitgaat en bemachtig online eenvoudig een plek. Als u vragen heeft over onze familiecamping, bel dan naar +31 (0)511 – 431 660 of stuur een e-mail naar info@dekleinewielen.nl.