• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Voor jongeren en ouderen zijn er veel activiteiten op onze camping in Friesland. Zo verveelt niemand zich op Camping De Kleine Wielen in de prachtige natuur van Leeuwarden. Zeker in het hoogseizoen is er veel te beleven bij ons. Uiteraard komt u in het laagseizoen op onze camping in Friesland hoogstwaarschijnlijk wat meer tot rust, maar dan zijn er ook weinig georganiseerde activiteiten voor kinderen. Het is maar net wat u zoekt; onze familiecamping is voor iedere kampeerliefhebber aantrekkelijk.

Bent u enthousiast over onze kampeer plekken?

Boek hier uw verblijf!

Laat uw kinderen meedoen met allerlei leuke activiteiten op onze camping in de natuur

Niemand hoeft zich op onze camping aan het water in Friesland te vervelen met onze activiteiten voor kinderen en ouderen. Zo is er in de zomer een animatieteam dat leuke activiteiten voor de kinderen op de camping in Leeuwarden organiseert. Daarnaast is er een speeltuin en een waterglijbaan bij de speelvijver. Deze vijver is een ondiepe plas met een zandstrand. Hier spelen uw kinderen gezellig met andere jonge campinggasten en koelt iedereen lekker af. Haal daarna een snack bij onze snackbar of dineer fijn in ons prachtige restaurant.

Ook verschillende activiteiten voor ouderen op onze camping in Friesland

Behoort u tot de groep 40-plussers of ‘ouderen’? Dan zijn er voor u bij ons in Friesland ook leuke activiteiten. Zo huurt u in de zomer bijvoorbeeld een kano of een supboard, waarmee u heerlijk over de Lytse Wielen vaart. Een wandeling in het prachtige natuurgebied De Groene Ster of vissen in de vijver is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast zijn er verscheidene musea in de buurt die een bezoek echt waard zijn.

Bemachtig eenvoudig een plek op onze camping

Wacht niet te lang met het boeken van een plek bij ons in Leeuwarden. Zeker in het hoogseizoen zijn kampeerplaatsen zeer gewild. Bemachtig eenvoudig via onze website een plek op camping De Kleine Wielen in Friesland en geniet binnen de kortste keren van allerlei activiteiten voor kinderen en ouderen. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info@dekleinewielen.nl of bel naar +31 (0)511 – 431 660.

© Camping De Kleine Wielen. Alle rechten voorbehouden | Powered by internetburo Durf