• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Voor kinderen én ouderen worden veel activiteiten georganiseerd op onze camping in Leeuwarden, in Friesland. Zo verveelt niemand zich op Camping De Kleine Wielen, gelegen in een prachtig natuurgebied. Zeker in het hoogseizoen is er veel te beleven bij ons dankzij ons animatieteam. Het is maar net wat u zoekt; onze familiecamping is voor iedere kampeerliefhebber aantrekkelijk.

Bent u enthousiast over onze kampeer plekken?

Boek hier uw verblijf!

Laat uw kinderen meedoen met verschillende activiteiten op onze camping in Leeuwarden

Niemand hoeft zich op onze camping in Friesland te vervelen met onze activiteiten voor jongeren en ouderen. Zo is er in de zomer een animatieteam dat leuke activiteiten voor de kinderen op onze camping in Leeuwarden organiseert. Daarnaast is er een speeltuin en een waterglijbaan bij de speelvijver waar. Deze ondiepe plas met een zandstrand maakt dat u bij ons kunt genieten op een camperplek aan het water.

Wij regelen ook diverse activiteiten voor ouderen op onze camping in Friesland

Naast activiteiten voor kinderen, zijn er op onze camping in Leeuwarden, in Friesland, ook voor volwassenen en ouderen activiteiten voorhanden. Zo huurt u in de zomer bijvoorbeeld een kano, supboard of e-chopper. Een wandeling in het prachtige natuurgebied De Groene Ster of vissen in de vijver is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast zijn er verscheidene musea in de buurt die een bezoek echt waard zijn als u komt kamperen op onze camping geschikt voor 50-plussers. Bovendien kunt u komen genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant, drinkt u een drankje op ons terras of haalt u een snack bij onze snackbar.

Reserveer eenvoudig een plek op onze camping

Wacht niet te lang met het boeken van een plek op onze camping in Leeuwarden. Zeker in het hoogseizoen zijn kampeerplaatsen zeer gewild. Bemachtig eenvoudig online een plek op camping De Kleine Wielen in Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie Friesland, en geniet binnen de kortste keren van allerlei activiteiten voor kinderen en ouderen. Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@dekleinewielen.nl of bel ons op +31 (0)511 – 431 660.