Familiecamping De Kleine Wielen

Kamperen op Familiecamping De Kleine Wielen betekent: Vakantie vieren middenin natuurgebied de          Groene Ster, aan het binnenmeer van de Lytse Wielen én op slechts vijf kilometer afstand van Leeuwarden! Familiecamping De Kleine Wielen is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Maar ook natuurliefhebbers, sportievelingen en visfanaten die een vakantie-ervaring rijker willen worden zitten in Friesland goed.

Onze kenmerken

3-sterren familiecamping

Kindvriendelijk en spontaan

Speel- en zwemvijver

Uitgebreid animatieprogramma

Midden in de natuur

Slechts 5 km vanaf Leeuwarden

Onze camping

Onze camping bestaat uit een vast gedeelte én, wanneer u de brug overstapt, een heus eiland waar u met uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper kunt komen kamperen. Van mooie schaduwrijke plekken op een ruim veld tot een prachtig plekje aan het water. Wij bieden voor iedere vakantieganger wat wils. Ruim 200 kampeerplaatsen én daarnaast is het ook nog eens mogelijk om voor een weekend, midweek of week een chalet of trekkershut te huren. Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld wandelaars, vakantiefietsers en trekkers.

Benieuwd naar wat er allemaal te beleven is op onze camping? Blijf via Facebook op de hoogte van het laatste nieuws of neem een kijkje in ons fotoboek!