• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Wanneer u wel graag op onze camping staat, maar liever niet in een tent slaapt, kunt u bij ons ook een huisje huren. U heeft hierbij de keuze uit verschillende soorten accommodaties, die elk hun eigen mooie uitstraling hebben. De accommodaties zijn een echte toevoeging aan Camping De Kleine Wielen, omdat ze onze familiecamping voor iedereen aantrekkelijk maken. Of u nu graag in een tent kampeert of liever een huisje huurt: het kan allemaal bij ons in Leeuwarden.

Bent u enthousiast over onze huisjes?

Boek hier nu!

Kies op onze camping het huisje dat u graag wilt huren

Een huisje op onze camping kunt u voor maximaal twee, vier of zes personen huren. Elke accommodatie heeft zijn eigen faciliteiten, waardoor u echt kiest voor de opties die u van belang vindt. Als u kiest voor het huren van een huisje op de camping in Friesland, heeft u de keuze uit:

Boek een huis bij ons in de prachtige natuur

Gun uzelf een paar prachtige dagen op onze natuurcamping in Leeuwarden en boek één van onze huisjes. Hoe eerder u besluit dat u op onze camping in een huisje wilt overnachten, hoe meer keuze u heeft tussen de verschillende huisjes die u kunt huren. Voor meer informatie bereikt u ons telefonisch via +31 (0)511 – 431 660 of stuurt u een e-mail naar info@dekleinewielen.nl.

© Camping De Kleine Wielen. Alle rechten voorbehouden | Powered by internetburo Durf