• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

U kunt op onze camping een huisje huren als liever in een hut of chalet slaapt dan een tent. Kies op Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden uit verschillende soorten accommodaties, die elk hun eigen mooie uitstraling hebben. De accommodaties zijn een echte toevoeging aan onze familiecamping, omdat ze deze voor iedereen aantrekkelijk maken. Of u nu graag in een tent kampeert of liever een huisje huurt: het kan allemaal bij ons in Friesland.

Bent u enthousiast over onze huisjes?

Boek hier nu!

Voor een verblijf op onze camping kunt u zeker een fijn huisje huren

Een huisje huren op onze camping doet u voor minimaal twee en maximaal zes personen. Elke accommodatie heeft zijn eigen faciliteiten, waardoor u echt kiest voor de opties die voor u van belang zijn. Als u kiest voor het huren van een huisje op onze camping in Leeuwarden, heeft u de keuze uit:

Boek een huis bij ons in de prachtige natuur

Gun uzelf een paar prachtige dagen op onze camping in Friesland en boek één van onze huisjes. Ze zijn namelijk perfect als u luxe wilt kamperen in een natuurgebied. Hoe eerder u besluit dat u op onze camping wilt overnachten, hoe meer keuze u als u heeft als u een huisje gaat huren. Voor meer informatie bereikt u ons telefonisch via +31 (0)511 – 431 660 of stuurt u een e-mail naar info@dekleinewielen.nl.