Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen.

Algemeen

Op de camping kunt u op vele plaatsen gebruik maken van draadloos internet. Wij kunnen niet op alle plaatsen wifi garanderen.

Tijdens uw verblijf ontvangt u 1 gratis wifi-ticket per kampeerplaats, deze code is geschikt voor 1 apparaat. Tussendoor kunt u door uit te loggen wisselen met een ander apparaat. Een extra code kunt u kopen in de receptie.

Het is goed om rekening te houden met ‘campingwifi’. Onze camping bevindt zich in een buitengebied en helaas kunnen wij geen snelle en stabiele internetverbinding garanderen.

Iedere kampeerplaats heeft standaard 4 ampère (880 watt).

Helaas is dit niet mogelijk. De faciliteiten op Familiecamping De Kleine Wielen zijn alleen voor onze campinggasten.

Helaas zijn deze niet toegestaan. In het water rondom de camping mogen geen gemotoriseerde vaartuigen varen. Tegenover de camping op ca. 2 km. zit een boothelling waar u uw boot zelf te water kan laten gaan.

Op Familiecamping De Kleine Wielen zijn honden welkom, met uitzondering van onze accommodaties. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn op onze camping. Honden zijn niet toegestaan op het strandje op de camping. Per boeking zijn er maximaal 2 honden toegestaan.

Iedereen die op de camping aanwezig is, verblijft er op eigen risico. De camping noch de directie kan aansprakelijk worden gesteld voor schade door diefstal, schade door stroomuitval, schade als gevolg van natuurverschijnselen, schade aan goederen of persoonlijk letsel of wat dan ook, op welke wijze ook ontstaan, respectievelijk ondervonden, tenzij er sprake is van grove schuld of nalatigheid van het kampeerbedrijf zelf.

Reserveren

Ja, een optie kunnen wij eenmalig voor maximaal 1 week vastzetten. Het is niet toegestaan meerdere opties voor verschillende data of accommodaties in ons systeem te reserveren. Zodra de optie verlopen is vervalt deze, tenzij je vóór deze datum een seintje geeft dat u de optie graag om wilt zetten in een definitieve reservering. Let hierbij op dat u ook inderdaad een definitieve bevestiging ontvangt.

Ja, dit is mogelijk. In stap 2, na het invoeren van de periode en het aantal personen kunt u kiezen voor een voorkeursboeking. U krijgt dan een plattegrond te zien met groene ballonnetjes bij alle plekken/nummers die nog beschikbaar zijn. Wanneer u op een van deze ballonnetjes klikt, kunt u een specifieke plek/nummer selecteren. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ja, dat kan. U kunt tijdens het boekingsproces bij het veld ‘’opmerkingen’’ invullen dat u in het bezit bent van de ACSI campingcard. Op deze manier wordt de prijs handmatig door onze medewerkers gewijzigd, alvorens de definitieve bevestiging en factuur wordt verstuurd. Bekijk hier de tarieven en de geldige periodes.

Nee, dit is niet toegestaan. Alleenreizende en/of groepen jongeren worden niet toegelaten tot het park. De hoofdboeker van een reservering moet per definitie minimaal 21 jaar oud zijn.

In beide gevallen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leggen wij u uit hoe het huren van een jaar- en/of seizoenplaats in zijn werk gaat.

Zou u een kennismakingsgesprek willen aanvragen, stuur dan een e-mail naar info@dekleinewielen.nl met uw beschikbare data.

Nee, dit is niet toegestaan. Wij verhuren uitsluitend aan particulieren.

Aankomst & vertrek

Bij een kampeerplaats kunt u inchecken na 14.00 uur en weer uitchecken vóór 12.00 uur.

Huurt u een accommodatie? Dan kunt u inchecken na 14.00 en weer uitchecken vóór 10.00 uur.

In het voor- en naseizoen is het op een toeristische plaats, na overleg, eventueel mogelijk om eerder aan te komen. Het beste kunt u hier van te voren contact over opnemen met de receptie. Tijdens de schoolvakanties is het niet mogelijk om eerder aan te komen. Het heeft dan absoluut geen zin om voor 14.00 uur bij ons voor de slagboom te gaan staan met uw kampeermiddel. De boom blijft gesloten tot 14.00 uur, vooral in verband met de afrijdende gasten en de werkzaamheden die op een wisseldag gepland staan.

Ja, wij stellen het op prijs indien u laat aankomt dit op tijd kenbaar te maken. U kunt vóór 17.00 uur contact met ons opnemen op telefoonnummer 0511-431660. Indien de receptie gesloten is kunt u zich melden in het restaurant.

Ja, zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek kunt u de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten op ons park. Vraag naar de mogelijkheden in de receptie. Indien de plek nog niet vrij is of er komt een nieuwe aankomst dan kunt u uw auto’s en eventuele kampeermiddelen buiten de slagboom op onze (gratis) parkeerplaats parkeren.

Tijdens het verblijf

Één bijzet tentje van maximaal 4m2 is toegestaan. U dient dit bij de reservering of bij aankomst te melden in de receptie. U mag het bijzettentje naast de caravan plaatsen, niet naast de voortent. Bij onze verhuuraccommodaties is het niet toegestaan om een bijzet tentje te plaatsen.

Barbecueën is toegestaan mits de barbecue minimaal 30 centimeter van de grond staat. Houdt u er ook een emmer zand of water bij in de buurt, mocht er iets mis gaan? Bij extreme droogte is barbecueën niet toegestaan. Vuurkorven/open vuren zijn niet toegestaan.

Ja, dit mag. Dit dient wel gemeld en betaald te worden in de receptie.

Het is mogelijk om een partytent, zonder zijwanden te plaatsen. Dit mag enkel in plaats van een luifel en dient vóór de voortent geplaatst te worden. De maximale afmetingen zijn 3 bij 3 meter. Bij onze verhuuraccommodaties is het niet toegestaan om een partytent te plaatsen.

Er mag maar één auto tegelijkertijd de camping oprijden. Wanneer u toch met een 2e auto komt, kunt u deze buiten de slagboom op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen parkeren. In overleg met de receptie zijn er eventueel mogelijkheden voor een tweede auto.

Ja, dit kan. De wasserette bevindt zich aan de achterzijde van het receptiegebouw.

Accommodaties

In alle accommodaties liggen standaard dekbedden en kussens (met uitzondering van de Dreampods). U kunt uw eigen bedlinnen meenemen. Het is ook mogelijk om bij ons bedlinnen te huren (excl. hand- en theedoeken) voor € 10,00 p.p. Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig (met uitzondering van de Dreampods). Mocht u er voor kiezen om bedlinnen zelf mee te nemen, houdt dan rekening met:

  • 1- persoons hoeslaken / kussensloop
  • 1- persoons dekbedovertrek
  • Hand- en theedoeken

Bij vertrek dient u het gehuurde bedlinnen van de bedden af te nemen.

Dit staat niet in de accommodatie. U dient dit zelf mee te nemen.

In al onze accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Nee, in al onze accommodaties mag niet gerookt worden.

Bij al onze verhuuraccommodaties is het niet toegestaan om een bijzet tentje te plaatsen.

Barbecueën is toegestaan mits de barbecue minimaal 30 centimeter van de grond staat. Houdt u er ook een emmer zand of water bij in de buurt, mocht er iets mis gaan? Bij extreme droogte is barbecueën niet toegestaan. Vuurkorven/open vuren zijn niet toegestaan.

Betalen & Facturen

Wanneer u een reservering heeft geplaats, betaald u 50% van het totaalbedrag binnen 8 dagen. De andere 50% mag u vóór aankomst of op de dag van aankomst voldoen. Vergeet niet het reserveringsnummer te vermelden bij de betaling.

Het IBAN-nummer van Familiecamping De Kleine Wielen is NL85 RABO 0339 3469 14.

Annuleren of aanpassen

Indien u een annuleringsverzekering bij ons heeft afgesloten kunt u het beste eerst de annuleringsvoorwaarden raadplegen. Deze vindt u hier.

Indien u zelf een doorlopende annuleringsverzekering hebt, neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Heeft u een annuleringsverzekering via ons afgesloten, stuur dan een e-mail naar info@dekleinewielen.nl. Vermeld in deze mail uw naam, reserveringsnummer en de reden van annulering. Wij verwerken uw annuleringsaanvraag zo spoedig mogelijk.

Indien u geen annuleringsverzekering hebt afgesloten kunt u de annuleringsvoorwaarden volgen die de RECRON voorschrijft. Deze vind u hier (onder het kopje RECRON voorwaarden Artikel 6 Annulering) Kies hier de voorwaarden die voor u van toepassing zijn. Indien u gebruik maakt van de RECRON voorwaarden kunt u een e-mail sturen naar info@dekleinewielen.nl. Vermeld in deze mail uw naam, reserveringsnummer en reden van annulering. Wij verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Een gemaakte reservering kunt u aanpassen door een e-mail te sturen naar info@dekleinewielen.nl. Omschrijf wat u aangepast wilt hebben, zo kunnen wij kijken of dit mogelijk is.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan gerust contact met ons op!