Kamperen in een natuurgebied

Gaat u graag kamperen in een natuurgebied? Wilt u genieten van de rust, de ruimte en de natuur tijdens uw vakantie in Friesland? Kom dan met het gezin kamperen bij Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden. Onze Friese familiecamping waar u zowel in het hoog- als in het laagseizoen kunt kamperen, ligt midden in natuurgebied De Groene Ster. Bij ons kampeert u heerlijk met eigen tent, caravan of camper. Tevens is het mogelijk om een trekkershut, dreampod of chalet te huren.

Kom kamperen in een natuurgebied en beleef fijne dagen

Er is zoveel te ontdekken vanaf onze familiecamping in de Friese natuur. Ga met de fiets op pad, wandelen, golfen, vissen, genieten van wellness of een middag shoppen; welke activiteiten kiest u als u komt kamperen in dit mooie natuurgebied in Friesland? Na een actieve dag komt u bij in ons restaurant, waar u geniet van een heerlijke maaltijd. Kies voor een plek op de camping aan het water of op een weids grasveld en beleef vanaf die plek de fijnste dagen op onze familiecamping zelf. Wilt u tijdens het kamperen in natuurgebied De Groene Ster ook de rest van het gebied ontdekken? Bezoek dan met uw gezelschap bijvoorbeeld:

Reserveer een plek en geniet van de natuur

Boek een plek op onze familiecamping en geniet van de rust tijdens het kamperen in natuurgebied De Groene Ster in Leeuwarden. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over het natuurgebied of over onze accommodaties. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@dekleinewielen.nl of belt u naar +31 (0)511 – 431 660.

Kamperen in de natuur van Friesland

Vanaf € 23,50 p.n. incl. 2 personen

Kom kamperen in de natuur op een groene familiecamping vol rust en ruimte. Zet hier uw tent, caravan of camper neer en geniet van de natuur, rust en privacy.