• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Op onze camping in Leeuwarden kunt u terecht voor een goedkope visvakantie in Nederland. Camping De Kleine Wielen ligt in een natuurrijke omgeving, direct aan binnenmeer de Lytse Wielen. Onze camping ligt midden in natuurgebied De Groene Ster, wat onze kampeerplaatsen het hele jaar door zeer aantrekkelijk maakt voor vis- en natuurliefhebbers. Als u kinderen meeneemt naar de camping, vermaken zij zich in het hoogseizoen prima met het animatieteam of in de speeltuin. Zo vist u in alle rust naar de mooiste vissen.

Bent u enthousiast over een visvakantie?

Boek hier nu!

Onze camping is een goede plaats voor een goedkope visvakantie in Nederland

Wanneer u graag vist, is vooral het laagseizoen aantrekkelijk voor u. De tarieven op de familiecamping zijn in deze periode lager, waardoor een goedkope visvakantie in Nederland een optie wordt. Bovendien zijn er in dit seizoen veel minder andere campinggasten. Hierdoor vist u in alle rust, zonder dat mensen de vissen wegjagen. Bovendien bestelt u in het laagseizoen, net zoals in het hoogseizoen, iedere dag heerlijke verse broodjes bij onze supermarkt. Dit is een van de vele faciliteiten op onze familiecamping. Zo komt u op de camping in Nederland niets tekort tijdens een goedkope visvakantie.

Andere activiteiten in de omgeving van de camping

Naast vissen in de omgeving van onze camping, zijn er meer activiteiten voor u op ons terrein en in de buurt van de kampeerplaatsen. Zo ligt het centrum van Leeuwarden op maximaal vijf kilometer afstand. Daarnaast zijn er in de buurt meerdere musea die u kunt bezoeken. Of huur een boot in het natuurgebied en ontdek Friesland vanaf het water!

Boek een plek op onze camping en geniet van een rustige visvakantie

Bent u toe aan een goedkope visvakantie bij ons op de camping in Nederland? Boek dan een plek en geniet van de ontspannende en rustgevende natuur. Een kampeerplaats reserveert u gemakkelijk online via onze website. Neem contact met ons op als u vragen heeft door te e-mailen naar info@dekleinewielen.nl of te bellen naar +31 (0)511 – 431 660.

© Camping De Kleine Wielen. Alle rechten voorbehouden | Powered by internetburo Durf