Wij verzorgen graag uw familiefeest, verjaardag, jubileum, kinderfeestje, personeelsfeest, vergadering of huwelijksfeest in onze feestzaal. Voor ieder feestje of andere gelegenheid bieden wij een passende verzorging, geheel naar uw wens. De indeling van de dag, de opstelling van de zaal en de verzorging van u en uw gasten wordt volledig met u besproken. Onze feestzaal is geschikt voor grote gezelschappen tot maximaal 100 personen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Hier kunt u gezellig samen borrelen, lunchen of dineren en feesten. Bij mooi weer is het mogelijk om het aangrenzende buitenterras te gebruiken. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw feestje of andere gelegenheid een heerlijke dag of avond wordt. Nog lang terugdenken aan deze dag en herinneringen creëren? Wij kunnen geheel naar wens een fotorapportage maken voor u.

Uw feestje of andere gelegenheid plannen en bespreken? Neem contact op met onze receptie op 0511-431660 of info@dekleinewielen.nl. Wij kijken graag naar de vele mogelijkheden met u.

De mogelijkheden

Familiefeest

Verjaardag of kinderfeestje

Jubileum of huwelijksfeest

Bedrijfs- of personeelsfeest

Vergadering

Verjaardag, jubileum of bruiloft

Bent u binnenkort jarig of heeft u een jubileum of bruiloft? Alvast onze felicitaties! Familiecamping De Kleine Wielen beschikt over een feestzaal die zeer geschikt is voor het geven van een verjaardagsfeest, jubileumfeest of bruiloft. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje of een lekker dinerbuffet deze dag vieren met uw geliefden. Wij bieden u een ruim opgezette zaal met een gezellige sfeer waar u met uw familie en vrienden uw feestje onvergetelijk kunt maken. Tevens is het mogelijk om te blijven kamperen of te blijven overnachten in één van onze chalets of trekkershutten.

Bedrijfs- of personeelsfeestje

Tijd voor een feestje met uw bedrijf of personeel? Wij beschikken over een prima ruimte om uw eerstvolgende bedrijfs- of personeelsfeestje te houden. Gezellig samen kletsen en borrelen met uw collega’s buiten het werk om doet u natuurlijk het liefst op een andere locatie dan waar u altijd uw werkzaamheden uitvoert. Wij stellen arrangementen samen dat geheel aansluit bij uw wensen.

Kinderfeestje

Wilt u een onvergetelijke dag bezorgen aan de jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes? Vier uw kinderfeestje bij Familiecamping De Kleine Wielen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden en hebben de beschikking tot een springkussen die wij klaar kunnen zetten.

Onze faciliteiten voor uw feestje of gelegenheid

Bar

Onze feestzaal beschikt over een ruime bar waar u gezellig aan kunt zitten. Bij ons kunt u zelf kiezen of u uw gasten wilt laten bedienen of dat u uw gasten zelf hun drankje laat afhalen aan de bar. Aan de bar schenken wij verschillende soorten dranken en frisdranken en op de tap zit standaard Amstel bier. Wij informeren u graag verder wanneer u uw feestje met ons komt bespreken.

Eten

Voor het lunchen of dineren tijdens uw feestje zijn er diverse mogelijkheden. U kunt uw gasten een buffet aanbieden, maar het is ook mogelijk om een lunch- of dinergerecht te kiezen van onze kaart. Mocht u bepaalde wensen of voorkeuren hebben dan kunt u dit tijdens de afspraak doorgeven.

Muziek

Onze feestzaal beschikt over een  muziekcomputer waarmee wij elk gewenst nummer voor u kunnen opzoeken en draaien. Ook is het mogelijk om vooraf een playlist in te stellen zodat u hier geen omkijken naar heeft op de dag zelf.

Presentatie of speech

In de feestzaal hangt een groot televisie scherm. Hierop kunt u een presentatie presenteren of bijvoorbeeld uw foto’s afspelen. Mocht u een speech of toespraak willen houden dan kunt u gebruik maken van de microfoon.

Activiteit en vermaak
Om uw feestje verder aan te kleden kunt u kiezen voor wat activiteit en vermaak. U kunt hierbij denken aan live muziek of het spelen van een spelletje. Heeft u iets anders in gedachten? Laat het ons weten en wij gaan ons best doen om dit voor u te regelen.

Uw voordelen

U vliegt op de dag zelf niet van hot naar her. U heeft dus zelf ook tijd om rustig bij te kletsen.

U zit in een andere omgeving dan de woonkamer of kantoor, waardoor uw feestje of gelegenheid op een heel andere manier herinnerd zal worden.

Geen gedoe, geen troep en alles geregeld.

Catering en amusement, aankleding en meubilair, maar misschien ook een tent, sfeerverlichting, sanitair en de juiste activiteiten.

De gasten kunnen ook elkaar vermaken.

U heeft in één keer alle visite gehad. Dit scheelt een hoop gedoe met het continue opruimen en schoonmaken ter voorbereiding op gasten.

Als u uw feestje aan het team van Familiecamping De Kleine Wielen uit handen geeft, wordt er meegedacht met wat u graag wil.