• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Tijdens uw vakantie in Friesland kampeert u op onze camping aan het water. Het leuke aan een kampeer- of camperplek op deze camping aan het water, het binnenmeer van de Lytse Wielen in Friesland, is dat uw kinderen en u hier heerlijk kunnen zwemmen. Dat is één van de grote pluspunten van Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden. Gezinnen zijn welkom, maar uiteraard kunt u ook in uw eentje een camperplek boeken aan het water van Friesland.

Bent u enthousiast over onze kampeer plekken?

Boek hier uw verblijf!

Kampeer in het mooie Friesland heel ontspannen op onze camping aan het water

Op onze familiecamping geniet u van diverse faciliteiten. Zo is er een speelvijver met daar omheen een zandstrand, waar kinderen vrolijk spelen, zwemmen en kastelen bouwen. Daarnaast is er in de zomervakantie een animatieteam, dat toffe activiteiten voor kinderen verzint. Er is een speelveld en er zijn allerlei horecagelegenheden. Wat oudere kinderen en volwassenen kunnen suppen en kanoën of in de buurt zelfs zeilen. Dit is een greep van onze vele faciliteiten, die een kampeer- of camperplek op onze camping aan het water in Friesland zeer aantrekkelijk voor u maakt.

Ook senioren zijn zeer welkom op onze familiecamping

Kampeert u als oudere nog steeds graag op een natuurcamping? Ook dan bent u van harte welkom op een camperplek aan het water bij De Kleine Wielen in Leeuwarden, in Friesland. Er zijn vele beschikbare plekken in het hoogseizoen. Geniet u het liefst van de rust in de natuur? Dan is hoogstwaarschijnlijk het laagseizoen een fijne optie voor u. In deze periode zijn er veel minder mensen op onze camping in Friesland, waardoor u aan het water en tijdens een wandeling weinig andere geluiden hoort dan die van de natuur.

Reserveer de fijnste plek op onze camping en kijk uit naar uw ontspannen dagen

Kom in Friesland geheel tot rust op een camperplek van onze camping aan het water. Hoe eerder u een plek boekt, hoe meer keuze u heeft uit kampeerplaatsen. Zo weet u zeker dat u op uw favoriete plek staat. Als u liever niet in een tent of in uw camper op een camperplek van onze camping in Friesland slaapt, kunt u ook een chalet of een huisje aan het water huren. Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt. Stuur een e-mail naar info@dekleinewielen.nl of bel naar +31 (0)511 – 431 660.