• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Vindt u in de natuur kamperen ook zo fijn? Dan is Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden echt iets voor u. Deze camping ligt in het midden van natuurgebied De Groene Ster én aan het binnenmeer van de Lytse Wielen. Dit ziet u onder meer terug in onze kampeerplaatsen, faciliteiten en huisjes die u kunt huren. Kamperen is hierdoor bij ons echt een unieke ervaring.

Bent u enthousiast over onze huisjes?

Boek hier uw verblijf!

Beleef veel als u in de natuur op onze camping komt kamperen

Dat we in de natuur zitten, betekent niet dat u zich verveelt als u gaat kamperen op onze camping. Uiteraard ontspant u heerlijk tijdens een verblijf op onze ideale vakantiebestemming, maar daarnaast kunt u ook wandelen, zwemmen, Leeuwarden bezoeken en vissen op uw vakantie. In het hoogseizoen zijn er leuke activiteiten voor ouderen en is er voor kinderen een uitgebreid animatieprogramma op onze familiecamping. Door dit programma heeft u als ouder(s) ook even echt tijd voor uzelf. Bovendien bent u ook van harte welkom in ons campingrestaurant, op ons terras en bij de snackbar als u liever niet kookt tijdens het kamperen in de natuur. Bij deze horecagelegenheden kunt u terecht voor de lekkerste lunches, diners en tussendoortjes. Zo is kamperen in de natuur voor iedereen ontspannend, ook voor u.

Boek een plaats op onze camping

U ziet bij ons gemakkelijk online welke plaatsen nog vrij zijn op onze camping. Boek uw campingplek eenvoudig vanuit huis en verzeker uzelf van de gewenste slaapplaats. Slaapt u liever niet in een tent? Dan is het mogelijk om een prachtig chalet of een huisje te huren op de camping. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze camping? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)511 – 431 660 of stuur een e-mail naar info@dekleinewielen.nl.

Boek een plaats op onze camping

Op onze website ziet u gemakkelijk welke plaatsen er nog over zijn op onze camping. Boek uw plaats eenvoudig vanuit huis en verzeker uzelf van de gewenste plek. Slaapt u liever niet in een tent? Huur dan een huisje of een prachtig chalet op de camping. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze camping? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)511 – 431 660 of stuur een e-mail naar info@dekleinewielen.nl.