• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden, in de provincie Friesland, is een uitstekende familie- seniorencamping voor een fijne vakantie in Nederland. Deze camping voor ouderen in Nederland ligt in het prachtige natuurgebied De Groene Ster. U komt tijdens een seniorenvakantie bij deze camping in Nederland heerlijk tot rust in de natuur. Onze seniorencamping in Leeuwarden is zeer geschikt als u graag in Friesland op vakantie gaat in het laagseizoen van Nederland. Vooral in die periode is onze camping voor ouderen de ideale uitvalsbasis voor een seniorenvakantie in de mooie natuur van Nederland.

Bent u enthousiast over onze kampeer plekken?

Boek hier uw verblijf!

Beleef een rustige vakantie in Friesland op onze seniorencamping in Nederland

Het voor- en naseizoen op onze camping in Nederland is vooral voor ouderen zeer geschikt. In deze periode is er haast niemand op onze seniorencamping in Leeuwarden. Zo geniet u van alle rust en ruimte op tijdens uw seniorenvakantie in de natuur van Nederland. Ook in deze seizoenen zijn er voor u genoeg activiteiten op en rondom de camping. Zo zwemt u in de vijver waar onze seniorencamping aan grenst of bezoekt u één van de musea in Friesland. Bovendien is het centrum van Leeuwarden dicht in de buurt van onze seniorencamping. In het centrum van deze stad in het noorden van Nederland, vlak bij onze camping voor ouderen, kunt u altijd goed terecht bij gezellige lunchrooms en restaurants. Bovendien kunt u tijdens uw vakantie op onze seniorencamping in Leeuwarden andere activiteiten ondernemen in de provincie Friesland. Het is mogelijk om langs te gaan in de dierentuin of ga midgetgolfen.

Tijdens uw seniorenvakantie op onze camping voor ouderen in Nederland overnachten in een tent of een chalet

We snappen het als u tijdens uw vakantie in Nederland misschien liever niet in een tent op onze seniorencamping in Leeuwarden slaapt. Onze seniorencamping in Friesland beschikt over ruim tweehonderd kampeerplaatsen voor tenten, maar u huurt bij ons ook een mooi chalet voor zes personen of comfortabel huisje. Zo geniet u van alle rust op onze camping voor ouderen en bent u van alle gemakken van een accommodatie voorzien tijdens uw seniorenvakantie in Nederland.

Uw familie is uiteraard ook welkom op onze seniorencamping in Friesland

De seniorencamping in Leeuwarden is zeer geschikt voor families waar ook kleine kinderen aanwezig zijn. Onze seniorencamping is kindvriendelijk, waardoor een verblijf bij ons een leuk idee is voor een seniorenvakantie met kinderen in Nederland. Zo zijn er onder meer een speeltuin en sportveld aanwezig. Daarnaast geniet u met het gehele gezelschap op onze camping voor ouderen in Nederland van heerlijke maaltijden en snacks bij onze horecagelegenheden.

Maak online gemakkelijk een reservering

Via onze website boekt u eenvoudig een plaats op onze camping voor ouderen als u een fijne seniorenvakantie in Nederland wilt hebben. Komt u er zelf niet helemaal uit of heeft u vragen over onze seniorencamping in Leeuwarden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar +31 (0)511 – 431 660 of stuur een e-mail naar info@dekleinewielen.nl. Wij staan u graag te woord.