• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden (provincie Friesland) is een uitstekende seniorencamping voor een seniorenvakantie in Nederland. Deze familie- en ouderencamping in Nederland ligt in het prachtige natuurgebied De Groene Ster. Senioren komen hier heerlijk tot rust in de natuur. De seniorencamping in Leeuwarden is zeer geschikt als u graag in Friesland op vakantie gaat in het laagseizoen van Nederland. Vooral in die periode is onze camping de ideale uitvalsbasis voor een seniorenvakantie in de mooie natuur van Nederland.

Bent u enthousiast over onze kampeer plekken?

Boek hier uw verblijf!

Beleef een rustige seniorenvakantie in Leeuwarden op onze seniorencamping in Friesland, Nederland

Het voor- en naseizoen op onze camping is voor senioren vooral zeer geschikt. In deze periode is er haast niemand op onze ouderencamping in Nederland. Zo geniet u van alle rust en ruimte op onze camping voor senioren in de natuur. Ook in deze seizoenen zijn er voor u genoeg activiteiten op en rondom de camping. Zo zwemt u in de vijver waar onze seniorencamping aan grenst of bezoekt u één van de musea in Friesland. Bovendien is het centrum van Leeuwarden dicht in de buurt van onze seniorencamping. In het centrum kunt u altijd goed terecht bij gezellige lunchrooms en restaurants.

Andere uitjes die u beleeft tijdens een seniorenvakantie in Nederland

Naast de wandelingen in de natuur en de musea in Leeuwarden en de rest van Friesland, zijn er ook andere uitjes voor u beschikbaar als u verblijft op onze seniorencamping. Zo zijn er in de buurt onder andere de Midgetgolfclub Leeuwarden, de dierenwereld AquaZoo Friesland en het Planetarium Eise Eisinga.

Overnacht in een tent op onze camping voor senioren of boek een accommodatie

We snappen het als u tijdens de seniorenvakantie in Nederland misschien liever niet in een tent op onze ouderencamping in Leeuwarden staat. Onze seniorencamping in Friesland beschikt over ruim tweehonderd kampeerplaatsen voor tenten, maar u huurt bij ons ook een mooi chalet voor vier tot zes personen of comfortabel huisje. Zo geniet u van alle rust op onze camping voor senioren en bent u van alle gemakken van een accommodatie voorzien.

Uw familie is uiteraard ook welkom op onze seniorencamping in Friesland

De seniorencamping in Leeuwarden is zeer geschikt voor families waar ook kleine kinderen aanwezig zijn. Onze seniorencamping is kindvriendelijk, waardoor een verblijf bij ons een leuk idee is voor een seniorenvakantie met kinderen in Nederland. Zo zijn er onder meer een speeltuin en sportveld aanwezig. Daarnaast geniet u met het gehele gezelschap op onze camping voor senioren van heerlijke maaltijden en snacks van onze horecagelegenheden. Door dit soort faciliteiten komt iedereen echt tot rust op onze ouderencamping in Nederland.

Maak online gemakkelijk een reservering voor een plek op onze camping voor senioren

Via onze website boekt u eenvoudig een plaats op onze ouderencamping voor een fijne seniorenvakantie in Nederland. Komt u er zelf niet helemaal uit of heeft u vragen over onze familiecamping? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar +31 (0)511 – 431 660 of stuur een e-mail naar info@dekleinewielen.nl. Wij staan u graag te woord.

© Camping De Kleine Wielen. Alle rechten voorbehouden | Powered by internetburo Durf