Met het hele gezin kamperen in Nederland? Blijf lekker in eigen land en kom naar onze familiecamping in Friesland, want dat is zo leuk. De kinderen willen nieuwe vriendjes maken en buitenspelen. En dat kan bij onze camping in Leeuwarden heel goed. Uw kinderen kunnen naar hartenlust spelen, springen, klauteren en zwemmen. Jong of oud, er is uitdaging genoeg! Voor de wat oudere kinderen is het leuk om een kano of supboard te huren, bij mooi weer vermaken zij zich op en top op en rondom het water. Of gooi samen een hengeltje uit en vang een karper.

In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig voor de kinderen. Het animatieteam heeft een afwisselend programma voor jong en oud, variërend van stokbroodjes bakken boven het kampvuur, tot knutselen, sport- en spelactiviteiten, spooktochten en playback avonden. Maar ook voor de ouders worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd

En terwijl uw kinderen zich vermaken kunt u genieten van een lange wandeling in de natuur, de omgeving ontdekken en heerlijk ontspannen. Psstt.. de stad Leeuwarden ligt op slechts 5 kilometer afstand. Hier kunt u heerlijk winkelen.