0-pluscamping in Nederland

Bent u 50-plusser en wilt u graag op vakantie op een 50-pluscamping in Nederland? Dan is Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden de perfecte vakantiebestemming voor u. Onze 50-pluscamping is de ideale uitvalsbasis voor 50-plussers om te genieten van de nodige rust, ruimte en natuur op een camping in Nederland.

Deze 50-pluscamping in Nederland ligt in natuurgebied De Groene Ster

Met een mooie recreatieplas, veel groen en tal van fiets- en wandelroutes is onze 50-pluscamping dé plek in Nederland om net buiten de stad Leeuwarden de natuur in te gaan. Kuier kilometerslang over prachtige bosrandpaadjes, langs menig grote en kleine meren en over een grasdijkje tussen waterpartijen door tijdens een verblijf op onze camping voor 50-plussers. Ook op onze 50-pluscamping zelf kunt u genieten van de natuur tijdens uw kampeervakantie in Nederland door een plekje aan het water te boeken.

De stad Leeuwarden ligt slechts op 5 kilometer afstand

Een groot voordeel van onze camping, geschikt voor 50-plussers, is dat u binnen no-time in de binnenstad van Leeuwarden bent vanaf onze camping. Stap op de fiets en voor u het weet, bent u er al. Neem een bezoek aan de Oldehove, de trots van Leeuwarden, of zoek een terrasje op voor een heerlijke versnapering, zodat u uw verblijf op onze 50-pluscamping in Nederland onvergetelijk maakt.

Kamperen in het voor- en naseizoen op een camping voor 50-plussers

Onze tip voor 50-plussers die op onze camping willen staan is om langs te kopen in het voor- en/of naseizoen. Rust en ruimte is op onze 50-pluscamping in Nederland dan gegarandeerd! Camping De Kleine Wielen is, vooral buiten de vakantieperiodes, ideaal voor u als 50-plusser. Op onze seniorencamping kunt u op allerlei manieren vakantie vieren. Zo kunt u komen kamperen met uw eigen caravan of camper, maar het is ook mogelijk een chalet te huren op onze camping voor 50-plussers. U geniet onder andere van de horecagelegenheden en de gratis wifi. Komen uw (klein)kinderen op bezoek op onze camping voor 50-plussers? Dan vermaken die zich ook uitstekend door onze kindvriendelijke faciliteiten.

CampingCard ACSI

Zoekt u een 50-pluscamping in Nederland waar u met een CampingCard ACSI terechtkunt? Op Camping De Kleine Wielen kunt u op vertoon van een ACSI-kaart extra voordelig kamperen. U ontvangt korting tegen het voor de betreffende kortingskaart geldende kampeertarief. Met de CampingCard ACSI kampeert u voordelig in zowel het voor- als naseizoen op een standaardkampeerplaats op onze camping voor 50-plussers.

Boek een plaats en verzeker uzelf van een fijne plek

Zorg ervoor dat u op deze 50-pluscamping in Leeuwarden, in het noorden van Nederland, snel een plaats boekt voor in uw vakanties. Zo weet u zeker dat u op onze camping voor 50-plussers vertoeft op een plek naar keuze. U boekt online gemakkelijk en snel een plek voor de gewenste data. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)511 – 431 660, stuur een e-mail naar info@dekleinewielen.nl of vul ons contactformulier in.