50-Plussers

Bent u 50-plusser en wilt u graag in het laagseizoen op vakantie op een 50-pluscamping in Nederland? Dan is Camping De Kleine Wielen de perfecte vakantiebestemming voor u. Onze 50-pluscamping in Friesland is de ideale uitvalsbasis voor 50-plussers om te genieten van de nodige rust, ruimte en natuur op een camping in Nederland.

Deze 50-pluscamping in Nederland ligt in natuurgebied De Groene Ster
Met een mooie recreatieplas, veel groen en tal van fiets- en wandelroutes is onze 50-pluscamping dé plek in Nederland om net buiten de stad Leeuwarden de natuur in te gaan. Kuier kilometerslang over prachtige bosrandpaadjes, langs menig groot en klein meer en over een grasdijkje tussendoor waterpartijen tijdens een verblijf op onze camping in Nederland voor 50-plussers.

De stad Leeuwarden ligt slechts op 5 kilometer afstand
Een groot voordeel is dat u binnen no-time in de binnenstad van Leeuwarden bent vanaf onze camping, waar 50-plussers zeer welkom zijn voor een vakantie in Nederland. Stap op de fiets en voor u het weet, bent u er al. Neem een bezoek aan de Oldehove, de trots van Leeuwarden, of zoek een terrasje op voor een heerlijke versnapering, zodat u uw verblijf op onze 50-pluscamping in Nederland onvergetelijk maakt.

Kamperen op een unieke locatie
Bent u op zoek naar een unieke kampeervakantie? Kom dan kamperen bij Camping De Kleine Wielen, een 50-pluscamping in Leeuwarden, Nederland. Kies een plekje aan het water en beleef het ultieme vakantiegevoel.

Voor- en naseizoen
Onze tip voor 50-plussers die op onze camping willen staan? Kom in het voor- en/of naseizoen kamperen bij Camping De Kleine Wielen in Friesland. Rust en ruimte is op onze 50-pluscamping in Nederland gegarandeerd! Onze familiecamping is, vooral buiten de vakantieperiodes, ideaal voor u als 50-plusser. Op onze 50-pluscamping in Friesland, die ook uitstekend geschikt is voor senioren, kunt u op allerlei manieren vakantie vieren in Nederland. Zo kunt u komen kamperen met uw eigen caravan of camper, maar 50-plussers kunnen ook een chalet huren op onze camping. U geniet onder andere van de horecagelegenheden en de gratis wifi. Komen uw (klein)kinderen op bezoek op onze camping voor 50-plussers? Dan vermaken die zich ook uitstekend door onze kindvriendelijke faciliteiten. Denk hierbij aan een animatieprogramma in de schoolvakanties, supboard- en kanoverhuur en diverse speelmogelijkheden.

CampingCard ACSI
Zoekt u een 50-pluscamping in Nederland waar u met een CampingCard ACSI terechtkunt? Op Camping De Kleine Wielen kunt u op vertoon van een ACSI-kaart extra voordelig kamperen. U ontvangt korting tegen het voor de betreffende kortingskaart geldende kampeertarief. Met de CampingCard ACSI kampeert u voordelig in zowel het voor- als naseizoen op een standaardkampeerplaats op onze camping, waar 50-plussers ook welkom zijn voor een vakantie.

Boek een plaats en verzeker uzelf van een fijne plek in de vakanties

Zorg ervoor dat u op deze 50-pluscamping in Leeuwarden (Nederland) snel een plaats boekt voor in uw vakanties. Zo weet u zeker dat u voor een goede plaats terechtkunt op onze camping waar meer 50-plussers vertoeven. Via onze site boekt u gemakkelijk en snel een plek voor de gewenste data. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)511 – 431 660, stuur een e-mail naar info@dekleinewielen.nl of vul het contactformulier in.

© Camping De Kleine Wielen. Alle rechten voorbehouden | Powered by internetburo Durf