Een kijkje achter de schermen met de bedrijfsleider van Familiecamping De Kleine Wielen, Nicole. “Sinds 2017 ben ik, Nicole, werkzaam voor deze vooruitstrevende familiecamping gelegen in Friesland. Met honderden ideeën en plannen in mijn hoofd draag ik graag mijn steentje bij”.

Mijn werkzaamheden bestaan uit…

Ik beheer de website, Facebook en Instagram pagina van de camping. Het posten van content en het reageren op comments is wat ik graag doe. Zo kom ik regelmatig in gesprek met onze gasten en krijg ik vaak positieve reacties van onze gasten. Daarnaast houdt ik mij bezig met het animatieprogramma. Tijdens het hoogseizoen, de schoolvakanties en in de weekenden is ons enthousiaste animatieteam aanwezig om jouw kinderen een onvergetelijke vakantie te bieden. Lachende kinderen en blije ouders, daar is waar je het voor doet! Kortom, ervoor zorgen dat een vakantie nóg leuker wordt.

Naast mijn diverse computertaken, ben ik vanaf dit jaar ook te vinden in de receptie. Hier ben ik samen met mijn collega Rianne het aanspreekpunt voor onze campinggasten. Dagelijks sta ik, samen met het team, paraat waar ik de gasten vriendelijk ontvang en waar ze terecht kunnen met al hun vragen over de camping of toeristische informatie van de omgeving. Het receptiewerk wordt in rustige periodes gecombineerd met andere werkzaamheden zoals online marketing activiteiten.

Elke dag iets anders

“In mijn functie is er ruimte voor eigen creativiteit en ook genoeg afwisseling, heerlijk vind ik dit. Zo ontferm ik mij, nieuw dit jaar, over e-mailmarketing. E-mail is en blijft een waardevol kanaal voor marketing en communicatie om een boodschap over te brengen naar onze gasten. Waar met name social media vluchtig zijn, niet kijken is dus berichten missen, en zoekmachines pas in beeld komen als mensen iets zoeken, bereik je met een e-mailbericht bijna altijd de inbox van de ontvanger.” Wil jij ook een mail of nieuwsbrief van ons ontvangen? Schrijf je dan onderaan de website in. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

It giet oan oftewel tot ziens bij Familiecamping De Kleine Wielen

Sjon en Adelien, de eigenaren van deze camping, luisteren goed naar de wensen van kampeerders en blijven daarop anticiperen. Ondanks de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) zetten wij ons beste beentje voor en hopen wij jou snel te mogen begroeten.

Aldus, Nicole, bedrijfsleider Familiecamping De Kleine Wielen.