Herfstvakantie 2020 -35% korting

Kom comfortabel kamperen met 35% korting in de herfstvakantie

De herfstvakantie, de laatste kampeervakantie van het jaar én dit laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Steeds vaker kiezen wij Nederlanders voor een weekend, midweek of weekje weg in de herfstvakantie. En of dat nu je tweede vakantie van het jaar is of dat je er maanden voor moet sparen: deze vakantie in oktober leent zich uitstekend voor een korte break. Tot op het laatst afwachten wat het weer doet en kiezen voor een last minute herfstvakantie in Friesland is dan de perfecte oplossing.

Houd jij van sporten, recreëren, fietsen en wandelen in een natuurrijke omgeving? Of gaat je voorkeur uit naar spelen met de (klein)kinderen boek dan het arrangement en kom heerlijk ‘nazomeren’ bij De Kleine Wielen.

Uw trouwe viervoeter is bij ons ook van harte welkom
Je hond meenemen op vakantie, dat maakt kamperen extra leuk. Want, wanneer je op vakantie gaat wil je graag dat je gezin compleet is. Naast je geliefde, je kinderen en misschien zelfs opa en oma neem jij je reisgenoot op vier poten het liefst ook mee. Eindeloos wandelen in de mooie natuur… wat zou hij dat fantastisch vinden! Gelukkig is onze camping huisdiervriendelijk en mag hij mee. Zo hoeft u uw trouwe maatje niet te missen en hiermee bespaart u ook nog eens op een dierenpension of oppas.

Herfstvakantie korting

U boekt de herfstvakantie nu met 35% korting exclusief bijkomende kosten. Deze aanbieding is geldig in de periode van 9 oktober 2020 t/m 25 oktober 2020.

Let op! Prijs is exclusief

  • Toeristenbelasting             € 1,00 p.p.p.n.
  • Reserveringskosten           € 7,50
  • Borg douchesleutel           € 20,00