• Zandstrand met speelvijver
  • Natuurrijke omgeving
  • Voor jong en oud

Wilt u graag in het laagseizoen kamperen? Dat kan op de Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden! Het laagseizoen is ideaal voor iedere kampeerliefhebber die graag van de natuur geniet in alle rust.

Bent u enthousiast over onze kampeer plekken?

Boek hier uw verblijf!

Geniet van alle voordelen die het laagseizoen heeft voor kamperen

Eén van de voordelen van kamperen in het laagseizoen, is dat dit vele malen goedkoper is dan een kampeerplek in het hoogseizoen. Daarnaast zijn er minder mensen op onze familiecamping, zodat u echt rust heeft tijdens uw vakantie of weekend. Dit komt vooral goed van pas op een visvakantie, want er is geen drukte die de vissen wegjaagt. Uiteraard is onze horeca ook in het laagseizoen open, zodat u dan ook geniet van ons restaurant en de snackbar. Of u nu als jong stel met kleine kinderen komt of op zoek bent naar een camping die geschikt is voor 50-plussers: Familiecamping De Kleine Wielen is dé camping voor u.

Bemachtig vandaag nog een plek op onze camping

Kijkt u uit naar een paar rustige dagen in de mooie natuur van Leeuwarden? Bemachtig vandaag nog een plek om lekker te kamperen bij ons in het laagseizoen. Voor u het weet, komt u tot rust en wordt u elke dag wakker van de fijne natuurgeluiden. Heeft u vragen over onze camping? Stuur dan een e-mail naar info@dekleinewielen.nl of bel naar +31 (0)511 – 431 660.

© Camping De Kleine Wielen. Alle rechten voorbehouden | Powered by internetburo Durf