Nieuwe eigenaren Familiecamping De Kleine Wielen

Op 1 maart 2017 was het ein-de-lijk zover! De handtekening is gezet voor Familiecamping De Kleine Wielen en nu kan onze uitdaging definitief beginnen. Hoe we het één en ander voor ogen hebben vertellen wij u graag.

Graag stellen wij ons eerst even voor
Wij Sjon en Adelien Janzen wonen samen met onze kinderen Nicole, Rianne en Rob in Marknesse (in de Noordoostpolder). Aan huis hebben wij een timmerbedrijf en tuincentrum wat wij samen runnen. Hier komen klanten wanneer ze op zoek zijn naar een tuinhuis, veranda, overkapping, bestrating of tuinmeubelset. Daarnaast bouwt Sjon chalets geheel naar wens van de klant.

In 2010 hebben wij op Urk een failliete camping gekocht waar we met man en macht een bloeiende camping van hebben gemaakt. Met recht kunnen we zeggen een super prestatie waar we bovenal erg trots op zijn. Deze camping staat elk jaar nagenoeg vol en uiteraard hebben we hier vele chalets mogen leveren. Helaas kunnen we daar niet meer uitbreiden. De meeste kavels zijn gevuld en zo hebben we besloten om de camping deels te verkopen aan onze beheerder aldaar. Echter toen kwam al gauw de vraag; "hoe gaan we verder?" Gaan we een nieuwe camping kopen én nog belangrijker welke camping willen we dan gaan kopen? Na best wel lang zoeken en nu bijna twee jaar verder kwamen we toch steeds weer uit bij Camping De Kleine Wielen. Een camping met een prachtige omgeving maar des te belangrijker voor ons veel mogelijkheden en kansen. En ja, een nieuwe camping runnen is mooi, maar dat kunnen en willen we niet alleen.

Maak kennis met de nieuwe beheerders
Na eens een praatje te hebben gemaakt met Jan en zijn vrouw Jolinda, kwam de gedachte al gauw bij hun op: "maar als wij nu eens helpen?" Samen gingen wij de camping en de buurt verkennen en bespraken we onze plannen. Al gauw kwamen we tot de conclusie dat het een prachtige camping is waar wij toekomst in zien!

Even over ons zelf: we komen uit Emmeloord en Jan was daar werkzaam bij de gemeente Noordoostpolder. Door de veranderingen die de regering ons heeft opgelegd en wij langer door moesten werken vonden wij het tijd voor een nieuwe uitdaging! Jolinda was gastouder en moest daardoor "haar" kindjes vaarwel zeggen, maar gaat deze nieuwe uitdaging ook graag aan.

Wij als team zetten ons beste beentje voor om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken! Nu rest ons nog te zeggen, "IT GIET OAN" en met elkaar maken we er een mooie familiecamping van.

Graag tot ziens bij Familiecamping De Kleine Wielen.

  • Recron logo
  • International CamperCard logo
  • ACSI logo