nieuwsbericht Hoera! Onze kids club is klaar voor de zomer!

Hoera! Onze kids club is klaar voor de zomer!
30 juli 2017

Zondagochtend, 30 juli, hebben wij een kei leuke opening gehad van onze kids club. Afgelopen weken hebben wij alles helemaal opgeknapt en geverfd, opnieuw ingericht en gestyled zodat de kids hier lekker kunnen spelen tijdens hun vakantie. Kom jij deze zomer een potje twister spelen, knutselen, dansen en plezier maken bij De Kleine Wielen?

Lees hier meer

nieuwsbericht Pinkster BINGO

Pinkster BINGO
19 mei 2017

In het Pinksterweekend, zaterdag 3 juni, is het bij Familiecamping De Kleine Wielen tijd voor de eerste échte BINGO! We pakken voor deze editie groots uit met extra toffe prijzen. Welke prijzen er zijn, dat houden we nog even geheim. Houdt onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie. Kom vanaf 20:00 uur BINGO spelen in de kantine van Familiecamping De Kleine Wielen!

Lees hier meer

nieuwsbericht Proosten op een prachtig campingseizoen

Proosten op een prachtig campingseizoen
19 maart 2017

Op zaterdag 15 april, in het paasweekend, openen wij vol trots onze camping! U bent vanaf 11:00 uur van harte welkom om samen met ons, onder het genot van een hapje en drankje, te proosten op een nieuwe start. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten te doen en in de middag wordt er een spetterend optreden gegeven.

Lees hier meer

nieuwsbericht Nieuwe eigenaren Familiecamping De Kleine Wielen

Nieuwe eigenaren Familiecamping De Kleine Wielen
1 maart 2017

Hoera, een nieuw seizoen met een nieuwe uitdaging! Wij, Sjon en Adelien Janzen, zijn sinds 1 maart 2017 de nieuwe eigenaren van Familiecamping De Kleine Wielen in Friesland. We zijn meer dan blij en hebben ontzettend veel zin om met deze leuke uitdaging aan de slag te gaan!

Lees hier meer

  • Recron logo
  • International CamperCard logo
  • ACSI logo