Aanbieding Scherpe lastminutes

Scherpe lastminutes

Profiteer van onze scherpe lastminute aanbiedingen
Heeft u nog geen vakantie geboekt en wilt u er toch nog even lekker tussenuit? Zoek dan het ultieme vakantiegevoel op in Friesland. Bij Camping de Kleine Wielen profiteert u altijd van de beste lastminute kortingen. Ziet u een lastminute die u bevalt? Wacht dan niet te lang met boeken, want de prijzen kunnen zo weer aangepast zijn, of wie weet is hij al wel geboekt?

Lastminute voordelen
Het onvoorspelbare en wisselvallige weer is vaak een reden om niet op vakantie te gaan in eigen land. Maar met de scherpe lastminutes van Camping de Kleine Wielen kunt u dezelfde week nog vertrekken om van het onverwacht mooie weer te genieten!

Eindeloze mogelijkheden
Snel uw lastminute geboekt en nog niet bedacht wat u tijdens uw vakantie wil doen? Wilt u juist tot rust komen en genieten van de natuur of lekker ontspannen met een goed boek aan de rand van het meer? Bij Camping de Kleine Wielen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u een fiets huren en bijvoorbeeld de omgeving van de Groene Ster of Leeuwarden ontdekken, de hengel uitgooien in het water of gewoon een fijne wandeling maken door het bosrijke gebied met verschillende bezienswaardigheden en leuke uitjes voor de hele familie.

Profiteer van lastminute korting
Boek vandaag nog uw lastminute en profiteer van scherpe prijzen op onze kampeerplaatsen. Op welke plek u ook verblijft, Camping de Kleine Wielen biedt de beste voorzieningen en faciliteiten voor zowel groot als klein!


Boek deze korting

  • Recron logo
  • International CamperCard logo
  • ACSI logo